Sök
Stäng denna sökruta.

Livesänd diskussion om trebefälssystemet mellan Officersförbundet och Försvarsmakten

Officersförbundet har bjudit in företrädare från Försvarsmakten till en livesänd diskussion om införandet av trebefälssystemet. Torsdagen den 22 april kommer Lars Fresker, Officersförbundets ordförande, tillsammans med Klas Eksell, Försvarsmaktens personaldirektör samt Peter Tagesson, personalplaneringschef i Försvarsmakten, att diskutera frågan.

Josefine Owetz
Torsdagen den 22 april kommer Lars Fresker, Officersförbundets ordförande, och Klas Eksell, Försvarsmakten personaldirektör att diskutera införandet av trebefälssystemet.
Annons

– Ska officerare ur NBO-systemet tvingas byta grad och bli specialistofficerare? Nej, inte om man frågar Officersförbundets medlemmar. Det visar tydligt resultaten från vår medlemsundersökning. Men vad säger då Försvarsmakten? Det ska vi ta reda på, säger Jesper Tengroth, Officersförbundets kommunikationschef, i ett videoklipp på förbundets sociala medier.

I ett direktsänt samtal den 22 april ska Lars Fresker, Officersförbundets ordförande, diskutera trebefälssystemet med Klas Eksell, Försvarsmaktens personaldirektör, och Peter Tagesson, som leder den arbetsgrupp som har till uppgift att ta fram beslutsunderlag i frågan.

Diskussionen kommer att sändas live på Officersförbundets YouTube-kanal torsdagen den 22 april klockan 16.30. Officersförbundets medlemmar har möjlighet att ställa sina frågor inför diskussionen och uppmanas att mejla dem till info@officersforbundet.se.

Officersförbundet har nyligen genomfört en undersökning bland sina medlemmar och nio av tio berörda NBO-officerare är kritiska till tvingande omgalonering.

Dela artikel:
Facebook
Twitter
E-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Officerstidningens nyhetsbrev kommer två gånger i månaden och ger dig nyheter från Officerstidningen direkt till din inkorg.

    Jag godkänner att Officerstidningen sparar mina uppgifter.

    Senast publicerat
    Annons