Ges ut av Officersförbundet

Om cookies

En cookie är en textfil som sparas av webbläsaren och som lagras i din dator. De flesta webbläsare accepterar cookies automatiskt. Officerstidningen.se använder cookies för att se vad användarna läser på sajten och för att göra besöksstatistik via Google Analytics. Det gör vi i syfte att förbättra både sajtens innehåll och funktionalitet.

Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din dator kan du stänga av det i din webbläsares inställningar. Då kommer inga cookies att lagras, men vissa delar av sajten kan komma att fungera mindre tillfredsställande.

Se PTS webbplats för mer information om cookies.

Personuppgiftspolicy

Den 25 maj 2018 ersatte EU-direktivet GDPR (General Data Protection Regulation), som reglerar hantering av personuppgifter, den svenska Personuppgiftslagen. De nya dataskyddsreglerna stärker skyddet för fysiska personer när det gäller hantering av personuppgifter

Officerstidningen är en del av Officersförbundet, men vårt redaktionella arbete omfattas av ett journalistiskt undantag från GDPR och dataskyddslagen. Det innebär att grundlagsskyddade medier, som Officerstidningen på papper och Officerstidningen.se på nätet, får fortsätta att hantera och lagra personuppgifter på samma sätt som hittills.

När behandlar Officerstidningen.se dina personuppgifter?

Vi behandlar dina personuppgifter

  • när du prenumererar på vårt nyhetsbrev.
  • när du besöker vår webbplats.

Redaktionen sparar dina kontaktuppgifter för att kunna skicka nyhetsbrevet till dig. Om du vill bli bortplockad ur registret är det bara att klicka på länken längst ner i nyhetsbrevet.

Har du frågor om hur vi hanterar dina personuppgifter? Kontakta chefredaktör Josefine Owetz på josefine.owetz@officersforbundet.se.