Sök
Stäng denna sökruta.

Vad kan du göra för att påverka din lön?

Cecilia Gustafsson
Antonia Sehlstedt/Försvarsmakten

Gå en av förbundets onlinekurser och lär dig det viktigaste och mest grundläggande om hur din lön sätts, vad som påverkar din lön och vad du själv kan göra för att förändra den. Du som medlem har förmånen att kunna läsa onlinekurser på förbundets webbplats. Kurserna tar cirka 10–20 minuter och ger dig en bra grund att stå på inför exempelvis en ny anställning eller ett medarbetarsamtal. Om du har frågor om kurserna kontakta kurs@officersforbundet.se

Kurser du som medlem kan gå är:

Introduktionskurs lön
Det viktigaste och mest grundläggande om hur din lön sätts, vad som påverkar din lön och vad du själv kan göra för att förändra den.

Välkommen till arbetslivet
För dig som precis fått en anställning i Försvarsmakten, en snabb introduktionskurs till det som är viktigast att veta om din anställning enligt villkor och avtal med din arbetsgivare.

Medarbetarsamtalet
Vad gäller egentligen vid ett medarbetarsamtal och hur kan du bäst förbereda dig.

Internationell insats 
För dig som ska på utlandsmission. Nyttig kunskap om vilka avtal och regler som gäller och viktiga saker att tänka på inför, under och efter din internationella tjänstgöring.

Dela artikel:
Facebook
Twitter
E-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Officerstidningens nyhetsbrev kommer två gånger i månaden och ger dig nyheter från Officerstidningen direkt till din inkorg.

    Jag godkänner att Officerstidningen sparar mina uppgifter.

    Senast publicerat
    Ur arkivet