Sök
Stäng denna sökruta.

Officerstidningen nominerad till Årets tidskrift

Officerstidningen kan vinna pris som årets facktidning på Tidskriftsgalan. ”Väldigt hedrande och roligt”, säger chefredaktör Josefine Owetz.

Josefine Owetz

När branschorganisationen Sveriges Tidskrifter i oktober utser ”Årets tidskrift fackpress” kan Officerstidningen vinna det prestigefulla priset.

– Hurra! Tusan vad roligt. Detta känns väldigt hedrande, säger Officerstidningens chefredaktör Josefine Owetz.

Nomineringen till priset som Årets Tidskrift lyder:

”När bevakningsområdet plötsligt hamnar i hetluften och målgruppen växer gäller det att ha en god beredskap. Det har Officerstidningen. Med nyhetsledande reportage får läsarna en fördjupad förståelse för det hastigt försämrade säkerhetsläget och upprustningen av det svenska försvaret.”

– Jag är stolt och glad över nomineringen. Vi är en liten redaktion som arbetar hårt för att göra en läsvärd och aktuell tidning till medlemmarna. Det är jättekul att det uppmärksammas, säger Josefine Owetz.

Skärmavbild 2022-09-23 kl. 15.58.43
Josefine Owetz, chefredaktör Officerstidningen

De övriga tre tidningarna som nominerats till Årets Tidskrift Fackpress är Arbetet, ATL och Sveriges Natur.

Tidskriftspriset verkar för en hög kvalitet inom tidskriftsbranschen genom att premiera goda förebilder och nyskapande insatser. Nominerade och vinnare av Tidskriftspriset tas fram av ett antal jurygrupper med erfarna personer från mediebranschen.

Vinnarna utses under Tidskriftsgalan den 19 oktober.

Dela artikel:
Facebook
Twitter
E-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Officerstidningens nyhetsbrev kommer två gånger i månaden och ger dig nyheter från Officerstidningen direkt till din inkorg.

    Jag godkänner att Officerstidningen sparar mina uppgifter.

    Senast publicerat
    Ur arkivet