Känner du en förtroendevald som gör ett gott fackligt arbete? Nominera personen till förbundets stipendiestiftelse!

Stipendiet, som utgörs av en premie på 20 000 kr, är till just för dem som gör det lilla extra för förbundets medlemmar. Enligt stadgarna ska stipendiet uppmärksamma gott fackligt ledarskap, premiera goda prestationer samt stimulera engagemanget för yrkesfrågorna. 

Nominerad får inte vara ledamot/suppleant i Officersförbundets styrelse och får inte tidigare erhållit stipendiet. Stipendiet delas ut under högtidliga former vid någon av Officersförbundets sammankomster under förbundsmötesperioden. Nominering, med tillhörande motivering, skickar du till ordförande i stipendiestiftelsen Klas Hellström klas.hellstrom@officersforbundet.se. Välkommen med din nominering! 

/Stipendiestiftelsen 

Dela artikel:

Facebook
Twitter
E-post

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Officerstidningens nyhetsbrev kommer två gånger i månaden och ger dig nyheter från Officerstidningen direkt till din inkorg.

    Jag godkänner att Officerstidningen sparar mina uppgifter.

    Observera att du även behöver klicka på godkänningslänken i det bekräftelsemeddelande som kommer att skickas till din e-postadress för att slutföra prenumerationen. Vänligen kontrollera din skräppostmapp om du inte har mottagit bekräftelsemeddelandet efter att ha registrerat dig.